tisdag 13 juli 2010

Väntar oväder.




I natt fick alla vi hästar komma in. Detta pga att det ska bli åska med varning 1.
Givetvis blev det ingen åska eftersom matte och husse fixa våra boxar och höll på i stallet halva natten så redan halv 6 i morse fick vi komma ut igen.

Buz var så trött när matte kom med hans grimma att han inte ens orkade resa sig utan lugnt låg kvar och lätt matte ta på honom grimman och sedan satte sig och kelade med honom, han tyckte det var så skönt så han började snarka =-) hehehe så roligt det lät, ekade i hela stallet ;-).

Nu ska tydligen åskan komma i eftermiddag istället så matte har redan fixat våra boxar och är redo att ta in oss om ovädret verkligen kommer.

Montina, Tiniz som matte kallar henne för, har skurit sig på en sten i hagen. Matte tvättade såret i natt när vi kom in och även i morse. Det ser rätt hemskt ut men matte gör rent det 2 gånger om dagen och sätter på sprayplåster som dödar bakterier och håller insekterna borta, hoppas det läker snabbt inte roligt med sådana sår när det är såhär varm!

Ja kl är inte mycket än men det är redan full rulle här på gården, precis som det ska vara på en hästgård =-)...

Nu ska jag njuta av den underbara blåsten som svalkar så skönt, sedan måste jag passa på att göra mina bus om det nu skulle vara så att vi ska in igen i eftermiddag.

Gnägg Mina Vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar