måndag 23 januari 2012

Blev så ledsen när jag läste denna artiklen!



Man skäms över att det finns djurägare som inte har bättre förstånd än såhär.
Blir så förbannad, ledsen och frustrerad!!! Stackars fina hästen =-(

Häst hade halvmeterlånga hovar
- ägaren polisanmäls


SOLLEFTEÅ - En av hästarna på gården hade hovar som mätte 50 centimeter. Nu polisanmäls ägaren.

Mittnytt har tidigare berättat om att fem hästar fick avlivas efter att vanvårdats allvarligt på en gård i Sollefteåtrakten.

Hovarna på en av de vanvårdade hästarna ska enligt länsveterinären blivit en halv meter långa. Så långa hovar är mycket ovanliga och den undersökande veterinären har aldrig tidigare sett något liknande. Vare sig i verkligheten eller i litteraturen.

Länsstyrelsen, som tagit upp frågan om djurförbud, polisanmäler nu ägaren till hästarna. Ägaren kan komma att dömas för djurplågeri eller brott mot djurskyddslagen.

Inläggen kommer från Chanpagnegårdens FaceBook sida...

Camilla Wirf Fy fan säger jag bara.Man blir så ledsen :(

Isabella Hellström Man måste vara helt utan känslor när man låter det gå såhär långt :( Usch vilket lidande för djuren!!!

Sebastian Bugge Animal rights by Biosaherb på Facebook arbetar nu med att skärpa straff för djurplågeri! Bli medlem och stöd oss!

Sara Nilsson Inte ok

Mia Törnqvist Fy för satan....stackarn måste haft ont långt upp i bogarna ja säkert i hela kroppen, tänk vilken felbelastning.....detta händer ju inte över en natt. Att det ska behöva ta sådan tid innan det uppmäksammats!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar