lördag 18 februari 2012

Lördags Mys.


Vädret här i SkåneLand är inte på topp men vad gör väl det när det är Lördag och man ska bli bjuden på middag ikväll?!

Hoppade ur säng utvilad efter en god natts sömn. På for kläderna och jag och mannen gav hästarna frukost och hösilage. Medan dom käkade och vår gång ut till hagarna började tina upp efter nattens minusgrader Åke vi ner till byn och handlade nybakta bullar och en massa goda pålägg.

For inom Anders & Karin och gick igenom deras rutiner ang deras hästar som vi skall passa nästa helg.

När vi kom hem kom tjejerna så det vara bara att fara ut och se om hästarna nu kunde gå i gången ut till sina hagar utan att riskera sina ben eller liv =-)...
Det Gick super, alla hästarna gick så snällt och försiktigt med ut.

Har nu promenerat med Olympic och Montina med fölisarna springande runt oss i rodeo medan mannen körde ut en ny Hösilage bal till dom i hagen.

Madde ska nu rida ut Buz och Josse följer med med Trolle. När dom kommer tillbaka ska Josse ta ZaZa på en tur och eventuellt följer Madde och Bazze med också =-)

I eftermiddag ska tjejerna ta in hästarna lite tidigare och ha lite "spa" med dom, ben och svansar ska tvättas och kropparna ska borstas skinande rena =-).

Själv ska vi åka och hämta ensilage i Tygelsjö. Passar då också på att hämta Mio som tjatat om Farmor & Farfar sålänge så vi igår överraskade honom med att köra honom direkt hem till dom efter dagis. Lyckligare Mio får man leta efter ;-)...

Ikväll blir det middag och myskväll hos Niklas Och Malin, Ska bli jätte trevligt då det var länge seden vi träffades nu. Pazz ska följa med och få leka med deras Zammi.


Ha en mysig Lördagskväll.

Ta hand om Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar