fredag 2 mars 2012

Återfall



Olympic fick ett lättare återfall av sin kolik igår.
Givetvis for jag hem som en vett spoling...
Så fort jag kom hem blev till att lasta sötaste och försöka "lura" henne igen så hennea magen kom igång.
Vi hade kontakt med vår härliga veterinär Agneta som var rädd för att vi kanske skulle behöva köra henne till HGB om vi inte fick igång hennes mage snarast och som dessutom var bredd på att komma ut och hjälpa oss om vi kände att vi behövde henne. Men transportturen redde ut alla problem och när vi landade hemma igen hade Olympic bajsat berg =-). -Lycka!!! För att få igång hennes aptit igen (hon hade inte käkat något på över 2 dygn)släpptes hon i sjukhagen där det växer lite gräs... Jäklar vad fröken vaknade till av detta. Nu går hon på hösilage,bvit och linfröolja och lite gräs i hagen (hon får precis som alla andra hästar här på gården hösilage 2 gånger ute i hagen 2 gånger inne i boxen).

Idag ser man ingen antydan till magknip överhuvudtaget =-).

Däremot har Olympic & ZaZa fått bekanta sig i en av gräshagarna och till mattes lycka och glädie fann dom varandra totalt och är numera bästa vänner som inte viker en meter från varandras sida... Sötaste hästa töser♥ .


Idag har Josse varit här eller rättare sagt hon är här fortfarande.
Hon provred Bazze idag för första gången och det gick super bra. Så nu ska han igång. Hon ska rida honom imorgon också då jag inte är hemma och sedan har middagsgäster men på Söndag ska denna tjejen upp och rida. Ska bli så roligt/skönt att komma igång igen!

Nu blir det FredagsMys med mina Killar och när Mini Mio är i säng ska jag och mannen dyka i bubbelpoolen med en flaska bubbel och bara njuta.
Kan behövas efter en vecka som denna ;-)

Ha en mysig Fredags Kväll alla söta läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar