onsdag 30 maj 2012

Ont i Magen!




Känner mig svimfärdig av spänning, förväntan, önskan....
Första Stoet konstaterat dräktig med Cardento idag...
På Fredag är det vår tur att få redan på om vår fina ZaZa också lyckats bli dräktig eller inte.... Spänningen är olidlig!!!

4 kommentarer:

  1. Lugn o fin nu! Ta lugna djupa andetag!; ) ZaZa är nog sugen på baby! Annars finns ju 2a försöket! Men kommer ihåg spänningen när man testar stona, efter två vår-somrar hos en kompis som hade en Welsh Mountain o en Welsh Cob hingst...Men de hade hög dräktighets procent, men var ändå spännande!

    SvaraRadera
  2. Jag kan garantera dig att jag försöker ;-). Det håller vi tummarna för att hon är. Denna spänningen är lika härlig som alla andra dock lite jobbigare pga av dom dräktighets test som tagits. Men det får bli som det blir, finns inte mycket jag kan göra åt det ändå, mer än att ge henne en chans till om hon inte tagit sig på första försöket =-)... Imorgon vet vi =-)

    SvaraRadera
  3. Hoppas bara du hinner lägga ut en kommentar innan jag tar helg...Hemmadatorn dog härom dan...Fast det hade inte hjälpt så mycket är ute vid sommarstugan, o där sa de till o med till mej att det inte var nån idé med mobiltbredband.... Mobilen används endast som väckarklocka :-) Täckning vad är det???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok, hahaha. Mysfaktorn är på max i sommarstugan då förstår jag ;-) Jag lovar att lägga in en snabb kommentar så fort jag kommer hem från Björkhaga =-)

      Radera