fredag 1 juni 2012

SUCK...

Blev ingen Cardento bebis denna gången.
Får hoppas på bättre tur nästa omgång som går av stapeln på Tisdag. Skulle inte förvåna mig om alla tre Prinsessor tog sig samtidigt nu då alla tre semineras under nästa vecka. Den som lever får se! Vill passa på att Gratulera grannen vår vars sto är en av två som tagit sig på första försöket med Cardento. Roligt att någon lyckas =-)

4 kommentarer:

  1. Ta en allvarlig diskussion med fröken Zaza om hur härlig unge hon skulle få om det lyckades! :-) Men den som spar han har...(angående flaskan som inte öppnades idag...om den inte gick till tröstandet!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det lovar jag =-). Tack för ditt stöd. Blev jätte besviken idag för jag hoppades så mycket men jag visste oddset innan och än är inte loppet kört ;-). Får allt försöka ett par gånger till, så lätt ger jag mig inte!

      Flaskan spar jag till alla flickorna är konstaterade dräktiga ;-)...

      Ha en mysig helg i sommarstugan!

      Radera
  2. Han var väl inte tillräckligt snygg den tilltänkte;) Skämt å sido alltid lika tråkigt men du är ju ute i tid. Förra gången tog hon sig inte på första försöket heller. Det blir nog en Za-Za bäbis skall du se:) Det är ett fertilt släkte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha kan stämma, ZaZa vet ju vad hon vill ha ;-).
      Det blir det säkert =-). Bara å hålla tummarna för att hon tar sig denna gången... Annars blir det nog hingstbyte, vi får se.

      Radera