torsdag 19 juli 2012

Ny Ryttare på Niveau...

Heed ny ryttare på Niveau

Hoppning Linda Heed har fått förstärkning i sitt stall, genom 9-årige hingsten Niveau 1136. Ekipaget är på plats i Falsterbo och siktar nu mot de större klasserna.
- Jag har tagit över honom och haft honom i stallet i tre veckor nu. Vi har varit ute på någon nationell tävling och nu har han skött sig jättebra här i Falsterbo, berättar Linda Heed.
På torsdagen var Niveau (e Emmerton-Voltaire, uppf Anna Bengtsson, äg Mikael Nolin) felfri i 1,45, och i dagens klass på samma höjd blev det ett nedslag.
- Vi försöker hitta knapparna, det går bättre och bättre för varje gång. Tanken är att jag ska matcha honom mot de högre klasserna, säger Linda.

Texten är hämtad från RIDSPORT! Bilden från Google...

 

3 kommentarer:

  1. En klar favorit. Får jag möjligheten så blir han pappa till Cookies nästa föl efter detta som håller på att "tillverkas".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja han är super trevlig och får mycket trevliga avkommor!
      Skulle satt honom på ZaZa i år men det ändrades... Som du vet av olika anledningar... Kommer använda honom igen i framtiden. Har dock ett par andra kandidater som står före honom i kö då han har åldern på sin sida och förhoppningsvis kommer finnas länge som avelskandidat =-)

      Radera
  2. Har tyvärr svårt för L H...efter hennes B-ponnytid! Borde gått över nu... Hon måste ha mognat...Kanske skulle vara morsan man har svårt för...

    SvaraRadera