tisdag 31 juli 2012

Stort GRATTIS till Sara och hennes fantastiska Wega







Idag är det roligt att vara Svensk. Spänningen var på topp. Tyvärr ville inte turen vara helt på vår sida men vad gör väl det... Att ta silver i OS är så himla stort,knappt man förstår hur stor detta är! Så sjukt stolt över vårt Svenska Team som kämpar in i det i det sista i London. Nu laddar vi om för Dressyren och Hoppningen!

STORT GRATTIS SARA! Vilken lycka att få rida en häst som Wega, den hade inte jag tackat Nej till i framtiden ;-)då  i avelsboxen... Såklart .

4 kommentarer:

  1. Ja, Wega vet nog vad hon ska göra efter "pensionen"! Fast hon inte var så tilltalande att hon fick sej en bäbis som ung! :-) Att just hon inte betäcktes ångras nog bittert nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Än är det inte för sen ;-).
      Hon kommer bli en utmärkt avelshäst när hon inte ska tävlas längre eller behöver ett sabbatsår =-).
      Som föl var hon faktiskt sjukt söt måste jag säga.
      Som åringar och under uppväxt åldern skiftar det snabb både till det bättre och det sämre och vad har utseendet med henne begåvning att göra i slutändan? Härlig häst med ett fantastiskt temperament (såg det ut som) som prestera precis när hon skulle det =-) En uppfödares dröm att lyckas föda upp en sådan stjärna =-)

      Radera
  2. Hallådär! :)
    Kollade oxå finalen, och guud så spännande det var! Så himla synd det sista, hon var verkligen värd guldet!
    Hoppas allt är bra med dig, kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst var den spännande! Å så besviken jag blev när bommen föll men med facit i hand gjorde Sara och hennes Wega något fantastiskt och så fort spänningen släppte kan jag inget annat att vara stolt svensk efter deras prestation =-). Allt bra här! Hoppas det är det med dig också?! Kram

      Radera