onsdag 26 september 2012

BOKTIPS


Skulle vilja be Er om Bra Bok Tips inför Höst & Vintern . Jag gillar det mesta så kom med vilka förslag du vill och berätta gärna lite om vad boken handlar om... Tacksam för Alla Svar =-)

3 kommentarer:

  1. Jag lever, pappa! Av Erik H Sønstelie, Siri Marie Seim. Kanske inte den allra bästa men väldigt gripande att läsa om hur en av tjejerna upplevde sin situation på Utöya! Och pappan som satt på fastlandet och inget visste! Viveca Stens Sandhamnsböcker är inte heller fel! Även Minette Walters alla böcker är läsvärda! Lika så Nora Roberts som skriver både romaner o lite mer spännande saker! Jag hade kunnat rabbla hur mycket som helst....:-)

    SvaraRadera
  2. Å massor med bra tips :)
    Tackat

    SvaraRadera
  3. Fler tips...John Grisham, har du läst hans böcker? Antar att du läst Henning Mankells böcker med Kurt Wallander, för en fd göteborgare så är ju Åke Edwardsons böcker med Erik Winter ett måste! Camilla Läckbergs om Fjällbacka är inte fel heller! Lite skratt får man med Viveca Lärns om Saltön. Sen är Kristin Hannah en annan favorit!...Förbannelsen av A-M Åsheden, där hon skriver om sina intervjuer med Hans Holmer under första året efter Olof Palme blev skjuten är en som får en fundra en del... Nej, nu får jag ge mej! ;-)

    SvaraRadera