tisdag 30 oktober 2012

Ett års dagen är nu här...

                                             Idag har Madde varit hos oss 1 år.
Vill passa på att tacka dig för det gångna året och vi ser fram emot många fler =-).




3 kommentarer:

  1. Tack själv för allt, jag kunde inte ha hittat ett bättre ställe <3

    //Madde

    SvaraRadera
  2. Satt på Ge-Kås o käkade, brevid mej satt ett par väninnor. Den enas döttrar red o hjälpte till hos några med ponnys. Mamman var så glad över att de fick möjlighet att rida så mycket de vill o allt de lärde sej. Väninnan påpekade att de användes som billig arbetskraft! Mamman talade om att hon aldrig haft råd att låta dem rida så mycket o var glad över att tjejerna hade kul! Tyckte allt var toppen, att tjejerna fått följa med på olika arrangemang. Att de varit på Scandinavium o fått bo på hotell mm! Väninnan ansåg att det var ju det minsta man kunde begära...Var lite svårt att vara tyst! Ja, man kan se allt från olika håll...Skulle jag fått den möjligheten som barn hade ju lyckan varit total!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vad ska man säga?
      Själv brann jag för hästar när jag var liten och mina föräldrar var helt ointresserade vilket gjorde att jag fick söka upp folk med hästar själv som jag gärna hjälpte dag som natt! Å vad jag lärde mig mycket och som jag trivdes. Ångrar inte en dag jag jag la hela min tid på hästar när jag var ung.
      Synd att vissa inte kan uppskatta att det finns olika möjligheter vad gäller hästeriet, alla har inte möjlighet till att ha egen häst eller ens rida på ridskola, vilket tydligen blivit jätte dyrt nu för tiden, då finns det väl ingen bättre möjlighet än att få vara i ett stall där man får hjälpa till med allt och rida och lära??? Det är ju faktiskt inte gratis att ha hästar med utrustning och hov vård och veterinär vård mm mm. Ge och Ta är vad det handlar om tycker jag personligen. Sen är det upp till var och en vad dom själv är bredda att gå med på. Vissa vill ha allt serverat på ett fat och vissa är som mig och vill göra Allt vad gäller hästar! =-)

      Radera