tisdag 20 november 2012

Skoj och Lek Med Chilliboy


Gårdagens extra insatta trimning inför Hingstvisningen i Bollerup gick Strålande. Vi lät Chilli "leka" tillbaka sitt vanliga jag och det uppskattade han verkligen. Han fick inte hoppa något högt, tror det högsta vi lätt honom hoppa var 120 och det är ju ingen höjd för vår fina kille utan lekande lätt.

Måste säga att det känns helt annorlunda i magen efter gårdagens lilla träning. Nu kan vi inte göra mer för att få ut det bästa resultatet av Chillis kapacitet i morgon på visningen. Då blir det bara till att luta sig bakåt och njuta av min fina kille när Math och Mattias visar honom.

Är så förbaskat glad över att vi har Mats och Mattias, både som underbara vänner och som ett fantastiskt stöd,support ,uppmuntran å sist men inte minst är vi jätte tacksamma för all hjälp ni ger oss med Chilli. TACK FÖR NI FINNS UNDERBARA NI!

Ikväll ska Chilli badas och svansen flätas, bilen skall packas och lunchen fixas,kakan bakas!Vi ska Ladda och Tagga till max. Kameran ska laddas och lädret fin putsas =-) .

Ni får hålla tummarna för oss på Onsdag. Ha nu en bra dag! Ta hand om Er!!!!

5 kommentarer:

  1. Tja, skulle jag hålla tummarna så går det garanterat åt skogen! ;-) Men önska lycka till kan o gör jag! :-)

    SvaraRadera
  2. Hej tjejen! vinn en utskrift på dig och din häst här -> http://www.johannaday.com/2012/11/tavling-vinn-en-fotoutskrift-pa-dig-och.html

    SvaraRadera
  3. Ser fram mot att få höra hur det går under dan! Sitt nu lugnt o njut av din guldkalv.... :-)

    SvaraRadera