lördag 15 december 2012

Blev visst med Häst

Blev lite oväntat med häst idag, inte för all framtid men för någon dag sådär ;-) Detta är Sophie Qvarnström Kuré uppfödning,.Han heter Barcino QRE kallad B2, 1 år, som varit utlånad till hennes "kompis" men nu var tvungen att hämtas av olika anledningar. Pga av väder och väg kvalité så slutade med att vi åkte och hämta hästen utanför Svalöv så Sophie slapp köra hela vägen från Sjöbo med små barn och en bil som inte riktigt ville hänga med på denna resan idag ;-), hahaha. 
Just nu står alla (inne) hästarna lugnt och fint och äter sitt hösilage. Alla är som vanligt jätte lugna och lägger inte så mycket vikt vid nykomlingen =-).

Så som ni förstår blev det ingen huggen gran idag och inte hann vi hämta hösilage heller men det gör ingenting för detta kan vi göra i morgon istället ;-)

Nu står jag och förbereder crêpes till morgondagen, vår kommande förrätt. Samtidigt har jag slängt in en potatisgratäng i ugnen och gjort vitlöks smör till vårt lamm som vi skall njuta av strax.

Blir givetvis Så Mycket Bättre med ett glas vin upp krypen i soffan ikväll och efter det har vi laddat upp med två filmer.


2 kommentarer:

  1. Bra med kompisar! ;-) Lite tvetydigt kanske i detta fall...

    SvaraRadera
  2. Jessica Håkansson18 december 2012 kl. 09:33

    Hahaha Eller Hur ;-)
    Bra med riktiga vänner!
    Resten kan vara...

    SvaraRadera