måndag 31 december 2012

Happy New Year...

Vi på Champagnegården vill passa på att önska ALLA våra läsare ett Gott Slut På 2012!

Har precis varit och fixat det sista inför kvällens Nyårsfest. Den kommer spenderas men goda vänner dock kommer vi detta år frångå våra traditioner och inte fira in nya år hemma med vårt glada nyårsgäng. Tur det finns telefoner för önska dom Gott Nytt År kommer jag göra ändå!

Har precis käkat en god Nyårs Lunch med mina killar. Mannen och jag njöt av varsin räkmacka och Mio wokade nudlar med kyckling som han älskade =-).
 Sitter nu och njuter av det sista vittvinet och laddar för att gå ut i tråkvädret för att fixa lite i lösdriften. Ska stänga in töserna i översta delen av deras stora lösdrift, ge dom nytt hösilage, fylla på med gott vatten och strö upp deras djupbädd. Anledningen till att vi stänger in töserna i första delen av deras hage är endast för dom inte ska ha för stort område att fara runt på i natt när det smäller samt så att Henrik kan ha koll på dom så ingen av dom spränger staketet och drar. Dessutom kommer dom inte ut i friheten om vi stänger in dom i denna delen för den angränsar till andra hagar runt om... Hoppas skitvädret fortsätter så det inte blir så mycket smällande inatt!

Henrik kommer som sagt köra hem i god tid för att rasta hundarna. Ge hästarna på stall nattamat och tända till dom och sätta radion på högsta nivå, allt för att hålla Bazze så lugn som möjligt för han är livrädd varje nyårsnatt när det brakar loss, det är så synd om honom men vi har kommit på att med mycket ljus, alla dörrar och fönster stängda och jävligt hög musik så blir han inte lika hysterisk som utan dessa åtgärder.Vill tillägga att Bazze inte är rädd för skott eller enskilda smällare men när det brakar loss från alla håll och kanter då reagerar han starkt.
Mor & Son

Alla våra katter är idag tvångs intagna i huset! Finns inte en chans att dom skulle få vara ute ikväll och kanske springer iväg i fullständig skräck! Nä dom får stå ut inne med våra trygga hundar som faktiskt INTE bryr sig om alla smällare. Tack vare olika träningar!


Skall nu upp ock leta på kvällens festklänning, skor och smycke... Mio ska ha sin nya kostym. Tyvärr har jag inte hunnit köpa några lackskor till honom så det får han klara sig utan, snygg kommer han vara ändå! Ni får ha en härlig afton förhoppningsvis firar ni den med goda vänner precis som oss!


Vi på champagnegården Önskar Er ALLA Ett Riktigt Gott Nytt År.

1 kommentar: