fredag 21 december 2012

Julen närmar sig...

Bästa Chilli

Har idag fixat dom absolut sista julklapparna, blev några extra till Mio ;-) Nu hoppas jag bara att hans Swing Car kommit till Martin så vi kan hämta ut den i morgon!

I morgon kommer B2s ägare hit vi har en del att diskutera ang. B2... Hoppas det blir som vi alla vill =-) ... Ni får i morgon redan på vad det är vi håller på att koka ihop för finingen ;-). Han börjar redan bli bättre i pälsen speciellt på halsen... Härligt! Han trivs som fisken i vatten här hos oss vilket är så skönt!

Katta skulle kommit och hälsat på oss idag men fick tyvärr förhinder =-(... Hoppas vi kan få till en date snart igen... Saknar Dig Vännen!

Nu blir det middag här och sen ska vi titta på Svenska Hjältar och efter det ska jag slå in dom sista julklapparna.

Nu får ha en mysig Fredagskväll. Och Ta hand om Er!

Saknar min fina bäbis

2 kommentarer:

  1. Ja, det säjs att det är jul om nån dag...Men hittar inte julstämningen! Förutom alla dödsfall så gick min jultallsleverantör i snöstrejk! Vägrade ge sej ut i skogen där det är över halvmetern med snö...Dottern fick "glädje" fnatt! Äntligen slippa jultall! För att "reta" henne, åkte morsan o köpte en vit plastgran å hängde i lila kulor! Kan inte direkt påstå att lila gillas av nån mer än mej här hemma :-) Konstigt nog tyckte hon det var snyggt..Jaja...Maten är i kylen o nån stackars hyacint försöker höja stämningen...Ska jobba på det där med julstämningen! :-) Gissa vad jag kommer köpa för bok i vår?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men gud vad roligt, en Vit Gran med Lila kulor, hahaha Ja varför inte ;-) Önskar du kunde skicka en bild på den!
      Hoppas du hittade lite julstäming.
      God Fortsättning!

      Radera