lördag 29 december 2012

Var rädda om Era och Andras Djur!

Vi närmar oss den värsta tiden på året för många av våra fyrfotade vänner. Tänk på dom och skjut  inga raketer i närheten av dom! Raketer är fina men det är endast pengar man skjuter iväg och inte vill väl någon få sina pengar sprängda i luften. Visst Det är upp till var och en. Själv tycker jag att man kan lägga pengar på fan så mycket roligare saker men det är ju jag det ;-)! Hur som helst VISA RESPEKT för våra fina djur dom har inget val, inga flyktvägar, dom måste bara finna sig i smällandet  och i många fall är dom fullständigt livrädda/panikslagna... Det är inte rätt!

Gör som oss bojkotta Raketer!
Då hjälper ni garanterat ett par djur som ni kanske inte ens känner eller vet finns till!

Gott Slut På Er....

2 kommentarer:

  1. Å så skönt det skulle vara om man slapp eländet! Eller om folk kunde hållas till att bara skjuta precis runt midnatt! Har både skotträdd hund o katt! Hunden går att prata med o få lugnare men katten är som katter är... Hon går oroligt runt runt o jamar förtvivlat o kryper bakom/under det hon kan o ligger o flämtar! Här brukar det börja smälla runte halv fem o sen fortsätta för att stegra vid midnatt. Ser än mindre fram mot det i år...natten till idag fick jag springa ut med hund 4 gånger...troligt ätit något i skogen hon inte borde ätit. Nu har hon fått risavkok o sovit som en stock i flera timmar! Bara att hoppas vi får sova i natt! Jag är TRÖTT! ;-)

    SvaraRadera
  2. Riktigt arg nu! Gick ut med hunden och när vi precis hade ryggen åt så skickar en granne upp ett "smatterband" som avslutades med en ordentlig smäll! Visst var det kanske fint att se, men absolut inte kul för hunden! Blir så förbannad, så onödigt att skjuta inne i ett bostadsområde! Och det var bara den enda... :-(

    SvaraRadera