fredag 11 januari 2013

Fredag

On The Road...
 Här har det verkligen varit full fart hela dagen, phu... Har jobbat hemifrån idag vilket inneburit att jag suttit med det sista för för vår Annons som ska vara inne på Måndag.  Alltså har det ringts, redigerats, mailats, ringts .... Hela dagen. Men nu är jag nöjd och så även dom andra inblandade. Har dessutom hunnit med en massa sammanställningar som skall redovisas på Måndag.
My Precious Princess

Snöprinsessans favorit sysselsättning PUSSAS!
Kl 12.00 blev det paus i jobbet för att ge sig ut och sätta på stona sina grimmor för Agneta vår veterinär skulle komma och Vaccinera dom. Alla tre skötte sig galant idag och stod stilla när vi fångade dom kan i och för sig bero på att två av dom är stora och tjocka med sina gravid magar. Dessutom börjar dessa två bli lite osmidiga och sega, hahaha, dom är smarta nog att inte ödla sin energi på att springa från deras matte ;-).
Fröken gravid nr ett

Fröken gravid nr två
Vid halv två gick vi ut och tog in tjejerna. gissa om dom blev nöjda när dom fick komma in och njuta av lite kraft. Strax efter två kom Agneta och Vaccinera alla inkl B2. Och gissa om vi blev förvånade när Bazze kom in skrittnade i stallet och ställde sig hos Olympic och började mysa med henne...Med ytterdörren på vid gavel framför sig... Ja ni kan själv förstå att denna kärringen fick fart på benen för att fånga "den store". Men facit i hand hade jag inte behövt jaga efter honom för han var så nöjd med att få stå och mysa med sin absolut bästa vän och hon var lika nöjd med att ha sin bästa vän hängandes över henne för att massera hennes rygg.
Finaste ZaZa undrar vad som  är på gång - Vaccination!
När alla hästar var vaccinerade och färdiga åkte alla ut i sina hagar igen. Eller ja vi försökt få ut dom i sina hagar igen... Bazze slet sig och sprang in stallet en gång men efter en rejäl utskällning av sin mini matte så gick det bättre ;-) Bazze ville ju endast sätta lite extra spänning i vardagen och hade absolut inte för avsikt att dränka sin matte i lera när han drog runt och iväg....Bus häst...
Min fina snöprinsessa

När hästarna var där dom skulle kastade vi oss i bilen och for iväg och handlade till kvällens middag.
Vi hann till och med in om Borgeby Kryddor en snabbis. Vi hämtade lillchefen lite över fyra och nu har vi landat i hemmet med lite småplocks gott och en iskall god öl-Mums! Ikväll blir det Fredagsfondue och gott vin. Och sist men absolut inte minst ska jag banne mig blanda mig en irish coffie.
Henriks projekt för dagen -Tömma brunnen i spolspiltan
Nu blir det mys med mina killar! Ha en mysig kväll & ta hand om Er!

1 kommentar:

  1. Vicke härligt jobb din ena kärlek hade för sej!Å har din stora kärlek fått smak på att roa sej utanför hagen? Verkar som du kanske ska ha reflex på honom i hagen... :-) :-)

    SvaraRadera