onsdag 2 januari 2013

God Fortsättning

 NyårsAfton firades hos M&M där vi fick träffa mycket nya härliga & trevliga människor. Vi åt och drack gott och dansade långt in på småtimmarna presic som det ska vara =-) Tusen Tack M&M för en fantasktik fest!

2012 kan man sammansätta som ett bra år för oss om än lite trög inom visa områden. Nya vänner har entrat vårt liv medan någon försvunnit.Företaget har börjat blomstar och vi har öppnat filial i Stockholm, detta är bara början på våra planer men ett stort steg att ta vilket jag sett fram emot och jobbat senhårt för. Nya utmaningar väntar runt hörnet för vårt förtag och det ska bli väldigt spännande att stå som kapten för "båten" av våra projekt och annonskampanjer även i år.
Vad gäller Champagnegården, vår livsdröm som ständigt förbättras och utökas så kommer mycket spännande hända i år. Vi har massor med nya projekt på gång som ni givetvis kommer bli informerade om efterhand vi ror det i hamn. Det ska bli jätte spännande att följa vår stjärna Red Hot Chilli på hans Bruksprov och framtida resa som precis bara  har börjat. Två söta fölisar väntar vi till våren.. Nya hingstar letas det redan efter till våra prinsessor och planen är att åka på så många hingstvisningar som vi bara hinner. Hingst till Olympic är redan bokad och klar. ZaZa har vi eventuellt en kandidat  till...  Har dessutom några extra kandidater till henne om planen för henne spricker av olika anledningar. Tiniz står till Henriks förfogande, han har ett par dressyrhingstar   han velar mellan. Vi har som sagt även en försäljnings häst hos oss som vi även skall börja utbilda till våren och rida in till Sommaren. Blir han inte såld så är planen att vi skall visa honom på 3 årstestet 2014. Givetvis pratar jag om fina B2, Brisbanes helbror! Hästar kommer att komma och hästar kommer att säljas. Mycket står på spel men det har aldrig fått mig/oss till att backa förr så nu kör vi så det ryker och hoppas att 2013 blir vårt år på bästa möjliga sätt.

Till sist vill jag passa på att Tacka  Er Alla för Ni följer oss på vår resa och jag  hoppas verkligen ni fortsätter följa oss på våra Äventyr även i år. Och Varför Inte Ansluta Dig Till Vår Blogg?

Vi blickar framåt mot nya spännade mål.
Och Önskar Er ALLA Ett Gott 2013



5 kommentarer:

  1. Låter spännande!! Klart man följer med!
    Gott Nytt År till er alla, tvåbenta som fyrbenta ☺
    Kramar
    Camilla & co

    SvaraRadera
  2. Ni verkar ha ett spännande år framför er! Tycker att det är extra kul att se att ni delar intresset :-)

    SvaraRadera
  3. Bara att önska lycka till! Ska bli spännande o kul att få se bäbisarna som kommer! Framför allt få se hur det går för Chilli! Samt hur små fröknarna utvecklas!

    SvaraRadera
  4. Tackar!
    Ja det kommer bli mycket spännande!
    Tackar =-)

    SvaraRadera
  5. kul att läsa och all lycka till!!!
    Kramis Ullis -tuvegård

    SvaraRadera