lördag 2 mars 2013

Home

Nu är vår fina prinsessa äntligen hemma. Resan har gått bra och så fort hon fick komma in i sin box började hon äta. Nu efter några timmar här hos oss står hon lugnt och stilla och ser ut att må som en riktig prinsessa. Vår fina tjej... Vi är så glada över vårt fina Avelssto.





4 kommentarer:

  1. Du gillar bruna hästar, va? ;-) Hon ser trevlig ut! Pussfläck är ju inte fel heller! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja och skimmlar och svarta och nu fuxar, hör och häpna ;-) hahaha

      Radera
  2. Jag som inte gillat varken skimmlar eller fuxar...Vad köper jag åt mina döttrar? En welshfux till den ena o en korsningsskimmel till den andra! Ja, man är ju inte sämre än man kan ändra sej! Avgudade båda! Skimmeln gick det lite illa för när de kastrerade, han sprack och de(uppfödaren)fick åka till Uppsala med honom. Där fick han även en infektion i såret så han var kvar ett tag. De ville behålla honom som maskot där! Världens charmigaste och världens drygaste! :-) När han stod o mulade sej mot min axel och blixtsnabbt flög flera meter bort med min guldkedja i mun, då var han billig! De ord jag då sa lämpas inte för tryck! :-) Alla som red honom har minnen av att landa på backen! Men sällan i galoppen! Skritt var roligast! Så fort man slappna av så gjorde han något som man bara inte fattade förrän man satt på backen! Han har med nästa ryttare startat SM-dressyr! :-) Han fortsatte med detta ända till slutet (avkastarkungen)! De fick ta bort honom som 24-åring pga skimmeltumörer vid struphuvudet så han fick problem med andningen.

    SvaraRadera
  3. Å den hemska skimmeltömören... Hade aldrig hört talas om dom innan jag själv fick en skimmel. Otäckt! Nu är det ju egentligen inte färgen man ska förälska sig i utan individen... Färgen är om man tycker om den en bra bonus ;-) hahaha tycker jag =-)

    SvaraRadera