tisdag 28 maj 2013

Helt JÄVLA Sjukt!

Text hämtat från Tidningen RIDSPORT. Tycker det är viktigt att ALLA får denna nyhet då vi måste vara mer uppmärksamma än vanligt!

Polisen varnar för fler knivdåd


Sverige  Två hästar har knivskurits så illa att de har dött i Skåne i år. Ytterligare två har skurits illa men är i livet. Nu uppmanar polisen hästägare i Skåne att vara försiktiga. Polisen vill också ha in tips och eventuella iakttagelser.
- Ingen går säker. Det här är en galen människas handlingar och det finns risk för att det kan eskalera, säger Mats Härle, utredningsledare vid polisen i nordöstra Skåne.
Det var i fredags som en hästägare hittade ett avelssto knivskuren till döds i sin beteshage utanför Örkelljunga. Kroppen är nu på obduktion, bland annat för att polisen vill veta om hon har drogats före sin död.
- Hon var mer än dödad. Delar av kroppen var bortskurna, säger Mats Härle.
Tv-programmet Efterlyst hade uppe hästskärningar i onsdags. Det handlade bland annat om ett fall där ett sto i Sjöbo kommun dog av skador hon fick vid ett knivdåd i februari. Två hästar utanför Lund har också råkat illa ut, dock utan att mista livet.
Mats Härle vädjar nu om allmänhetens hjälp.
- Det här är ett mycket svårlöst fall. Vi vill ha in tips om eventuella iakttagelser i området, säger han

Det ska "Du " veta att här på ChampagneGården finns det  3 STORA Skyddshundar, laddade, taggade och jävligt sugna på på Idiotjakt och bössorna är laddade, Var så säker. Fega jävel som går på oskyldiga djur!!! Usch och Fy Må Du Brinna i Helvetet!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Läste om helvetet! Vilka sjuka dj-vlar det finns! Finns inte ord att beskriva det vidriga! Tänkte på er o alla ston! Fundrade även på om era hundar har koll på alla hagar! Om nån går in längst ifrån huset på natten reagerar de då? Måtte nån i deras omgivning fatta misstanke och ha pondus att anmäla! Och nu är det betessäsong och många ute. Gräsligt om alla hästar ska behöva stallas upp även under sommaren!

    SvaraRadera
  2. Ja hundarna har koll och tillgång till alla hagarna ;-)
    Har dessutom grannar som Aldrig sover och har 100% koll på allt så vi känner oss vädigt trygga. Vi har full koll över alla våra hagar. Mannen sover nästan aldrig så han har full koll på nätterna. Mer kan man väl inte göra idagsläget? Tråkigt att man inte ska få ha sina djur ifred =-( Stackars djur & ägare som råkar ut för denna sjuka människa, det är så hemskt!

    SvaraRadera