måndag 20 maj 2013

Måndag

Igår fick vi finbesök av Gildas föredetta Matte, Hanna. När Hanna med familj lämnat oss kom Caroline med sin familj och provred Buz & Trolle. Gick jätte bra så nu hoppas vi att dom har tid och lust och rida dessa två någon gång i veckan.

Idag har jag hunnit ta stallet, luncha hästarna, fota fölen (dåliga bilder pga fel inställning men men får ut igen om någon dag..) Jag har också hunnit med en massa jobb vilket jag ska fortsätta med efter detta inlägg. Imorgon ska jag till kontoret en stund är tanken.

När mannen & Mio kommer hem ska vi iväg och fixa reservdelar till vår åkgräsklippare som haverera i Lördags. Vi ska också fixa några fler blommor till trädgården samt shoppa lite kortbyxor till Mio. Efter det ska vi handla lite mat för att sedan åka hem och grilla. Stona och fölen ska in även ikväll då vi vill hantera fölen så det inte blir några problem i framtiden. Dom ska också få prova sina nya fina grimmor. Emmerzon har sedan födseln varit väldigt nyfiken på oss och är inte speciellt rädd för att ta kontakt så honom är det inga problem att kela och mysa med värre är det med Havanna, pga hennes vakande mor, så nu tvångs kelar vi med henne varje kväll och hon har nu börjat söka sig till oss mer och mer... Trägen vinner ;-) hahahaha sötaste lillprinsessan! Tuff som få är hon normalt så jag är helt säker på att efter en veckas hantering varje dag i hagen samt i boxen på kvällarna så ska vi nog få hennes förtroende precis som vi vill =-) .

Ni får ha en bra dag & ta hand om Er.

Bjuder idag på en BildBomb på fölisarna (som lovat) Som ja skrev innan är bilderna inte i toppskick men men ni får hålla tillgodo med det material vi kan erbjuda ;-)
Mor & Dotter KärleksMys



Mr Nyfiken

Vig Lillprinsessa


Vacker som en saga

Flockvandring till Gräshagen

LinsLus

Hopp i Galopp



-Hej, Vill du leka med mig?

Hallå, Vill du leka? Snälla


Skoj & Bus

Bus

Finaste LillPrinsen

4 kommentarer:

  1. Jag blev nog lite kär i Havanna :) Hon va väldigt fin!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon är verkligen super fin =-) Tack så mkt!

      Radera
  2. En liten mammaponke o en liten kaxfia... Sötnötter! Lilla fröken har lika milda ögon som storasyster! Inte lätt att nå ner till maten med de där benen! ;-) Så gulliga! Hur länge blir Lady kvar hos er?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, Ja dom är så underbara båda två! Lady kommer stanna hos oss då nya ägaren valt att stalla upp henne hos oss hon med familj skall flytta till Löddeköpinge, byn brevis vår! Så Lady kommar matchas och utbildas till 3-års testet tillsammans med Chick vilket vi givetvis tycker ska bli fantastiskt roligt!

      Radera