onsdag 13 november 2013

En snabbis

Idag kommer det bli en underbar dag det är jag helt säker på =-).

Sitter nu och njuter av mitt nybryggda kaffe och Mio njuter av sin frukost medan städerskan sköter sitt. Solen skiner och så fort Mio är på dagis ska jag ut och röja i nya lösdrift hagen och fixa lite staket. Blev inget av det igår då det regnade konstant.

Är så sjukt trött på allt regn nu. Det rinner liksom aldrig riktigt undan så mina stackars hästar går i lerbad varje dag och lösdrift hästarna lika så fast dom har tillgång till dom stora torra hagarna. Hatar verkligen denna tråkiga tid när allt är lerigt från topp till tå. Knappt lönt att tvätta sina kläder för så fort du stoppar ut nästan så är du lika lerig igen. Längtar efter frost och snö och det hör man inte ofta från mig som älskar sommar och sol =-P Men hellre det än denna förbannade leran.

Henrik kommer hem tidigare från jobb idag och då skall vi bege oss till Flyinge och Volkswagen Grand Prix FINALEN. Vi kommer  se några klass till dessutom för Farmor och Farfar hämtar Mio på dagis och stannar sedan här tills vi kommer tillbaka och Madde som praktiserar här på Onsdagar kommer lite senare idag och hjälper oss med fodring och intag ikväll tillsammans med snälla Lena som svänger inom efter jobb och tar in Chilli - Jätte Tack Snälla Ni. 

Ha en bra dag & Ta hand om Er

4 kommentarer:

  1. Så söt! Full fart som vanligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är fina Lady som du alltid vart så glad för =-)
      Jo här händer det saker

      Radera
  2. Ja hon har charmat mej totalt genom linsen! De ögonen får mej på fall! Kanske inte den häst som kommer att gå längst på tävlingsbanorna av era uppfödningar! Men hon kommer säkert ge sin ägare en härlig tid tillsammans! Även fina avkommor om de tänker gå den vägen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja henne ägare är djupt förälskad i henne =-)
      Om Chilli går igenom bruksprovet till våren så skall hon betäckas med honom annars får vi leta på en annan stilig kandidat =-) Hon har samma planer för Lady som jag har för Chick så det är jätte roligt.

      Radera