tisdag 24 december 2013

Då var Den stora dagen kommer - Julafton när den är som bäst.

Då var julaftons morgonen kommen och den som är mest förväntansfull är såklart Mio. Som han längtat. Det kom in en glad liten kille redan kl 5 i morse som villa att tomten skulle komma direkt. Fick efter mycket om och men lillkillen till att somna om ;-) Tur det annars är jag inte så säker på att han klarat hålla sig vaken hela denna spännande dag som med säkerhet är den bästa dagen på hela året för dom flesta barn.

Julköttbullarna är rullade och stekta, blev sjukt goda för den delen =-) Prinskorvarna är stekta och Janssons frestelsen är färdig. Allt som vi skall bidra med på årets Julbord är i hamn. Som grädde på moset ska vi ta med allt vårt Julgodis så alla kan njuta av sötsakerna när lite sött behövs för att hålla oss alla vakna efter det goda Julbordet.

Tomten kommer enligt vår tradition direkt efter kalle anka. Ska bli spännande att se hur barnen reagerar när han kommer. -Mio har själv sagt att - Mamma i år är jag så stor så jag ska inte bli rädd för tomten. Vi får väl se när det väl gäller ;-) Hihihi Älskade Unge
Nu ska vi fixa hästarna så det endast är att ta in dom mot kvällen här. Sedan ska det firas Jul som aldrig förr =-) Ni får ha en mysig Julafton & Ta hand om Er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar