fredag 20 december 2013

Vårt nya Avelssto - Lavita é Bella



Lavita è Bella är Född 2003.Hon tillhör stofamilj 13. Hon är ett selektionssto. Hon är efter Cortez-Robin Z-Urbino. Hon har startat upp till 140 med placering med sin förra ägare och uppfödare Ann-Sofie Oscarsson.

Ann-Sofies egna ord om sin fina uppfödning – Hon är enormt försiktig och modig!

Ann-Sofie red 145 på mamman till Bella och hennes mamma EvaKarin Oscarsson red St Georg dressyr på samma häst! Helbrodern till Bellas mamma " Robocop" gick 2 st junior EM och var placerad i 150 med Ann-Sofie .Mormodern Aluette var placerad i svår hoppning med Lisbeth Hansson . 

Då Bella fick en skada och därefter inte kommer kunna starta i högre klasser än 140 så beslöt sig Ann-Sofie för att sätta henne i avelsboxen.”Bella” har nu fått 3 avkommor.Den äldsta All You Need är ett Sto född 2007 e Careful-Cortez Felfri 135.Den gick breeders nu i år och var nolla i finalen.Och jag vet enligt säkra källor att en viss Marcus Beerbaums är mycket intresserad av att få köpa denna fina och duktiga häst.2012 fick Bella ett stoföl E Camaro M- All Of Me.Och i år har hon fått ännu ett stoföl E. Vivaldi K – All of Dimonds.Det ska bli väldigt spännande att följa dessa avkommorna!Stort lycka till.

Bella är dräktig med Corporal VDL och vi har köpt henne med fölet vilket vi inte ångrar för en sekund.Som dom flesta vet går det riktigt bra för Corporal och Malin Baryard på tävlingsbanorna och det ska bli mycket spännande att se vad som tittar ut sommaren 2014 efter dessa två stjärnor =-)
  
Bellas blup hittar du här:http://blup.se/sv-SE/horses/152554-lavita-e-bella-13-swb
  
Vi Tack ödmjukast Ann-Sofie för vi fick möjligheten att köpa ditt fina sto.Hon kommer givetvis, precis som alla sto här, behandlas som den prinsessa hon är.Vi är så glada.Nu är längtan efter dagen då vi kan hämta hem vår nya familjemedlem den som är starkast!Bättre Julklapp kunde vi faktiskt inte önska oss!

 Här hittar du Ann-Sofies Hemsida:http://www.annsofieoscarsson.com/  

Ann-Sofie och vi kommer i framtiden ha ett samarbete ihop – Vilket vi ser mycket framemot!Vi har mycket spännande framför oss.

Vackra Tjejen

Bella i Falsterbo som 5 åring

All of Dimonds

4 kommentarer:

  1. Kul med ert nya avelssto! Jättesnygg header på bloggen också!

    SvaraRadera
  2. Men nu börjar jag bli irriterad på min dator! Skrivit x antal gånger...Å det bara försvinner! Ser ut som ett rejält sto men inte jättehög. Blir säkert ett bra tillskott i er avelsverksamhet, Efter 3 stoföl, lutar åt en kille denna gång då ;-) Lite kul...mamma Oskarsson var/är? gift med pappan till en kompis från göteborgstiden! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att höra av dig =-) Jaha, du känner folk lite här och var du?;-) Så roligt. Det är ett super fint sto vi köpt som ger mycket fina föl. Ja vi hoppas faktiskt på ett hingstföl =-) Med lite tur kanske den kan bli hingstmaterial ;-) Vi får se - Men mycket spännande är det =-) God Jul på dig om vi inte hörs innan Jul =-)

      Radera