tisdag 7 januari 2014

Tillbaka till verkligheten =-)

Har i dagarna stoppat vårt stallbygge för att tänka om och tänka rätt så nu har vi äntligen kommit överens om hur vårt nya stall skall se ut när vi är klara med det. Istället för att ha uteboxar kommer vi bygga in boxarna vilket innebär att vi måste gjuta ännu en gång men denna gången är det bara för att få en bra bred gång i det nya stallet. Det skall in en dörr på gaveln så man kan köra all gödsel från stora stallet genom det lilla och vidare ut i gödselhögen. Svårt att förklara men jag lovar att fota efter hand här så ni kan få en bild om hur det kommer bli. Mellan Chillis hage och nya stallet kommer vi sedan ha trästaket så inga hästar kan komma ut från innergården (om någon mot förmodan skulle komma lös) ut på vägen.  I morgon kommer vi göra en ny ram till den nya gjutningen för idag har vi äntligen fått hem vår stora grävmaskin =-).

Idag har bästa Hanna varit här för att sko Bazze, plockat av Chick en sko samt verka henne och verka B2. Hon kollade också på BossaNova som stått med en hovböld några dagar men som nu börjar bli bättre. Några dagar till på box sedan hoppas vi att hon är bra igen för att återgå till sina vänner.
Måste tillägga att Chick var super snäll idag när vi plockade av skon samt verkade henne - Stor Guldstjärna till Henne.

Nä nu måste jag fixa mat till Mio då farfar kommer och ska ta hand om honom ikväll när vi är iväg och firar vår goa vän Mattias som idag fyller 40 år - Hipp Hipp Hurra =-D

Ha en mysig kväll & Ta hand om Er
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar