tisdag 5 augusti 2014

ChilliBoy vår King!

Förra veckan seminerades årets sista sto här. Nu håller vi såklart tummarna för dräktighet. 9 av 11 sto är konstaterade dräktiga, ingen dålig siffra. Nu håller vi tummarna för ZaZa och olympic som båda kommer kollas på Fredag nästa vecka. Blir det full pott i dräktighet på våra (dessa inkl dom två vi lånat in) sto så kommer detta givetvis firas med en god champagne - Håll tummarna:-)

Var och pussa och skämde bort Chilliboy i Måndags. I morgon far vi upp igen för då är det dax för hoppträning, Längtar!

Chillis tävlingslicens är nu bokad och betald, snart är det tid för honom att äntra tävlingsbanorna - Ska blir så spännande och roligt!

Idag har vi haft bästa Roger från Agria här på besök. La om en hel del försäkringar samt försäkrade upp vår stjärna. Fixade Revvos fosterförsäkring också.

Securitas, vårt vaktbolaget har vart här och fixat kamraövervakning över vår gård - hus & stallar och marker - Skönt att ha det gjort.

Jamsan har fått två extra kattungar då det var en snäll djurvän  som sökte amma till sina två små kattungar, Jamsan tog dom små  till sig direkt så det fungerar hur bra som helst och dom små har redan börjat tjocka på sig lite. Lycka att se =-)
Bellis och Chillis kommande bäbis!

Kingarna =-)
Stallet är nu tömt, färg är inköpt, ikväll blötläggs stallet ordentligt för att tvättas grundligt imorgon. Så fort det är tvättat och klart så kommer hela stallet målas om. Finns inget bättre än rena nymålade stall, till och med hästarna blir glada =-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar